Göynük' te Nereler Gezilir


Antalya, Göynük 2017

Göynük kanyon giriş
Hep Bitkilerden bahsediyordum. Bir arkadaşım bitkileri ararken
gezdiğin yerlerden de bahsetsen ya dedi.  Bu yazımızda böyle olsun.
Tek başınıza geziyorsanız iyi bir programlama yapmanız gerekir. Ve kesinlikle korkmayın derim. O kadar güzel insanlarla tanışıyorsunuz ki her tanıştığınız insanda ufkunuzun genişlemesine yardımcı oluyor.

Göynük kanyonu


Antalya’ya geldiniz bilindik yerleri zaten gezmişsinizdir. Hadi o zaman Kemere gelmeden Göynük yapalım. Aracınız olmayabilir. Sorun değil. Göynük’ te inin. Telefonunuza göynük kanyonu yazıyorsunuz yürüme 2 buçuk kilometre. Yol o kadar güzel ki kısa sürede gideceğiniz yere varacaksınız. Giriş ücretli, pazarlık yapmayı unutmayın. Kanyona gitmek için taksiler ve diğer araçlar biraz fazla ücret alıyor hiç gerek yok. Zaten o tarafa gittiğinizi anlayan araçlar sizi bırakma ihtimali yüksekJ

Kanyon girişi mağara 
İçerideki tüm aktiviteleri yapın. Kanyon yürüyüşü, zipline hepsi kendinizi iyi hissetmenize neden olacak. Emin olun hiç pişman olmayacaksınız.
Telefonunuz için su geçirmez kılıf alarak her yerde su içinde dışında rahatlıkla fotoğraf çekebilirsiniz.
Kanyona girdiğinizde bazı yerleri yüzerek, bazı yerleri yürüyerek geçiyorsunuz. Bunun için yüzme bilmiyorum ama demeyin. Şişme yelek, kask, kıyafet giymek zorunlu. İsteseniz de batamıyorsunuz. Üstelik grupta size seve seve  yardım edecek birileri mutlaka olur.


Göynük Dinopark
 Hazır Göynük'desiniz. Dönüşte dino parkına gidin. Değişik ve eğlenceli. Yanınızda çocuk da varsa unutulmaz bir gün geçirecektir. Düşündüğünüzün ötesinde bir park yapmışlar.  










Geziniz bitti ve yeni bir rota arıyorsanız ana yoldan yarım saatte bir Kemer, Olympos, Kumluca, Finike araçları geçiyor. O araçlarla Olympos’a geçip ahşap evlerde kalabilir, tarihi içinize çekebilirsiniz.




Mutlu Tatiller,

Yorumlar